Arkiv

Her på siden vil tingene fra "Nyheds" siden med tiden bliver flyttet hen. Så søger du information om tidligere begivenheder og gamle nyheder, kan du/i med fordel benytte denne side.

SEJERØ SKOLE OG BØRNEHUS
 

Krybbespil/juleteater på Sejerø Skole og Børnehus.

 

Alle på øen er inviterede til, at se skolebørnene opføre et krybbespil

onsdag d. 19.12 klokken 19.

 

Efter teaterstykket vil der være mulighed for at købe en kop kaffe/te,

saftevand og/eller kage. Aftenen slutter klokken 9.

—————-

Der er desuden julegudstjeneste i kirken  for alle børn, forældre,

bedsteforældre og alle andre torsdag d. 20.12 klokken 10.

 

Venlig hilsen fra Afdelingsleder på Sejerø Skole og børnehus:

Hanne Rasmussen.

 
 
 
 
 
AKTIVITETSKALENDEREN
Aktivitetskalenderen er opdateret.
 
 
GUDSTJENESTER
Listen over gudstjenester er opdateret.
 
 
Sejerø Skole
 
Kalundborg kommune har lavet denne lille film om Sejerø Skole. Vil du/I vide mere om Sejerø Skole kan der findes information på Kalundborg Kommunes hjemmeside
Der bliver ikke fortalt i filmen at børnene efter 7 klasse rejser på efterskole , hvilket iøvrigt er gratis for øbørnene. Endnu en fantastisk grund til at bo med sine børn på Sejerø - vi har en af landets bedste skoler og mange muligheder når eleverne skal videre ud på efterskole.
 
 
Danskernes Idrætspris 2018
 
En af vores flittige gæster har udtrykt sin begejstring for golfbanen og indstillet Sejerø Golfklub til Danskernes Idrætspris 2018. I dag den 5. november har et dommerpanel fra P4 Sjælland udvalgt Sejerø golfklub som en af de tre nominerede, der går videre til lytterafstemning. Dommerpanelets argumentation for valget af Sejerø Golfklub er blandt andet, at det er svært at etablere et organiseret idrætsliv i et lille lokalsamfund og især på en ø. På Sejerø med en befolkning på 350 mennesker er det ikke muligt at stille to fodboldhold, men vi har formået at engagere en stor del af øens befolkning enten direkte eller indirekte i etablering af golfbanen og det daglige liv omkring den.
 
Det er nu muligt indtil den 16. november at stemme på det initiativ, man synes skal gå videre til den endelige landskonkurrence mellem de otte P4-regioner. Du kan afgive din stemme på følgende link https://danskernesidrætspris.dk/stem/region/P4+Sjælland, hvor du også kan finde indstillingerne for de tre valgte initiativer i vores region.
 
Sejerø Golfklub er den eneste golfbane på de 27 Danske Småøer. Det er et vigtigt aktiv for øen og at nå videre til landsfinalen vil være et stort skulderklap. Vi vil derfor være taknemmelig for din stemme.
 
Sejerø Golfklub

 

 

NYT FRA SEJERØFÆRGEN

Som en del af de tilskudsmidler der kommer fra indenrigsministeriet forsøger vi nu at gøre det mere attraktivt for børnefamiler at rejse til Nekselø og Sejerø.

Derfor sejler børn (0-15 år) gratis fra mandag den 10. september kl. 12 og resten af 2018.

 

AKTIVITETSKALENDEREN

Listen over aktiviteter er opdateret

 

GUDSTJENESTER

Listen over Gudstjenester er opdateret

 

BOSÆTNINGS KAMPAGNE.

At bo på Sejerø??? ja hvorfor ikke :) Når du/i har set videoen er der ingen tvivl mere - Sejerø er verdens bedste sted at bo :)

Kalundborg Kommune har fået lavet 4 film, som en del af deres nye bosætnings kampagne. Den ene film er optaget på Sejerø, og har til formål at lokke flere tilflyttere til. 

STOR Tak til alle jer der legede med under optagelserne, jeg synes godt at vi alle kan være stolte af den flotte film det er resulteret i, og vi har alle bidraget en lille smule til at få befolkningstallet på Sejerø til at stige :)

Mvh. Betina

 

 

 

 

Ø HUSET PÅ SEJERØ HAVN

Så er det endeligt helt officielt, Real Dania er gået med på ideen, læs mere om hele projektet.

 

ÅBEN ØDAG

Så er programmet for Åben Ødag klar. BEMÆRK: Der er ikke rundvisning i selve fyret da det er under reperation, men Fyrpasseren vil være tilstede og fortælle om fyret.

 

 

 

 

SEJERØ RUNDEN

HUSK det er i morgend. 30 juni der er sidste frist for tilmelding til årets Sejerø Runde. der kan dog også tilmeldes på selve løbsdagen, men det koster et gebyr på 50 kr.

 

 

NYT FRA KULTURFORENINGEN

Så er Kulturforeningens program for sommeren 2018 klar

 

 

NYT FRA LÆGEN

Lægedækning i sommerferien 2018.
Der er læge på øen alle ugens dage fra 30.6.18 til 12.8.18.

 

 

 

 

 

AKTIVITETS KALENDEREN

Aktivitets kalenderen er opdateret

 

 

GUDSTJENESTER

Listen over gudstjenester er opdateret.

 

SEJERØ RUNDEN 2018

Tiden nærmer sig, har du/i husket at tilmelde jer årets skønneste motionsløb? vi løber 5 km, 10 km og ½ maraton, der er også en 5 km gårute (og har man lyst må man selvfølgelig også gerne gå 10 km ruten)
det er i år 5 gang vi løber Sejerø Rundt, så kom og være med og lad os sammen gøre det til det største løb - vi skal slå de 322 der løb i 2016.
Vi glæder os til at se jer. tilmeldig her Sejerø Runden 2018

 

 

Småøerne søger bosætningskonsulent

Foreningerne Sammenslutningen af Danske Småøer (SaDS) og LAG Småøerne har netop lanceret et bosætningsprojekt for småøerne kaldet Nye naboer- mere øliv. 
Projektets formål er at skabe bosætning på de danske småøer ved at udvikle og styrke øernes bosætningsarbejde.
Efter flere års tilbagegang i øernes befolkningstal er der nu spæde tegn på, at der er ændringer på vej. Det vil vi understøtte, hjælpe videre og udvikle – og til at varetage opgaverne søger vi en bosætningskonsulent.
Du skal – som den drivende kraft – i vores nye bosætningsprojekt:

 • Samarbejde med beboerforeninger og bosætningsgrupper og opgradere deres bosætningsarbejde - bl.a. ved at tilrettelægge workshops for dem og skabe netværk m.m.
 • Gøre mulighederne for bosætning og erhverv på småøerne synlig for alle dem, der lige nu overvejer at flytte ”på landet”
 • Skabe samarbejde mellem øer og ø-kommuner – om tilflytning og erhverv
 • Skabe konkrete resultater ved at koble iværksættere med ø-virksomhedsejere
 • Være del af et team med vores foreningers LAG-koordinator og sekretariatsleder
Vi forventer, at du kan gøre vores ambitiøse bosætningsprojekt til en succes. Det kan du, fordi:
 • du har erfaring med samarbejde med beboerforeninger og øboere, frivillige, iværksættere, ildsjæle og andre mennesker, som brænder for at hjælpe deres lokalsamfund
 • du er skrap til kommunikation
 • du har erfaring med at planlægge og afvikle kampagner, events, workshops o.l.
 • du kan organisere din egen arbejdsindsats og et forløb med en stram tidsplan, mange deadlines og mange samarbejdspartnere: beboerforeninger, kommuner, styrelser, interesseorganisation, brancheforeninger m.fl.
 • du er vant til at arbejde med motivation, feedback, opfølgning og anerkendelse, når du skal skabe effektivt samarbejde med mange forskellige mennesker og samarbejdspartnere
 • du arbejder selvstændigt – og sætter også pris på et tæt og forpligtende samarbejde med kollegaer i et lille, dedikeret projektteam
 • Hvis du ved noget om fysisk planlægning, lokalplaner og kommunale planafdelinger er det også en fordel
Din uddannelsesmæssige baggrund: den glæder vi os til, at du fortæller os om. Det er vigtigste er, at du har solid erfaring med udviklingsprojekter, ved noget om øer, landdistrikter og erhvervsudvikling
Du vil blive ansat hos Sammenslutningen af Danske Småøer, som gennemfører projektet i et partnerskab med LAG Småøerne. Der er mulighed for hjemmearbejdsplads
Stillingen som Projektansat bosætningskonsulent med tiltrædelse 1. september 2018 er en tidsbegrænset ansættelse, f.eks. 30 timer i 18 måneder. Omfanget aftales forud for ansættelse.
Ansøgere skal være forberedt på rejsedage i ansættelsen, og skal have kørekort og adgang til bil.
Du er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen og få tilsendt projektmaterialet.
Kontakt Lise Thillemann Sørensen, Sekretariatsleder i Sammenslutningen af Danske Småøer, Strynø Brovej 12, 5943 Strynø
Email: ls@danske-smaaoer.dk, tlf. 6251 3993
Der er ansøgningsfrist den 6. juni 2018
Du skal ansøge via Jobindex.
 
 
 
 
ØLYMPIADE

ØLYMPIADE 15-17 juni

Lørdag er det muligt at deltage i spisning kl. 19.00 på idrætsbanen.

Festmenu ( 2 retter ) 195.00 pr, person
Pokal overrækkelser og musik + dans

Da vi ikke har ubegrænsede pladser er det først til mølle, tilmelding er bindende.
Sidste frist er d. 31.5.2018. til Lone på
59590245 eller pg@nielsen.mail.dk

Sejerø Idrætsforening

 
 
 
NYT SOMMERHUS TIL UDLEJNING
 
 
 
SEJERØ RUNDEN 2018
110 løbere, men vi skal have mange flere med  jo sjovere er det. tilmelding via linket  vi glæder os til at se jer, når vi løber SEJERØ RUNDEN for 5. gang 
 
 
 
NYT SOMMERHUS
Nyt sommerhus til leje, Svaleklint 64,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NYT FRA SEJERØ JAGTFORENING
Riffelskydning, lørdag d. 21. 4. 2018 kl. 10: til ca. 15:00
Sejerø Jagtforening afholder den årlige riffelskydning. Igen i år skyder vi i frugtplantagen på Inge og Henrys areal ( for enden af Brobjergvej ) Vi sørger for lidt kaffe og ellers som vi plejer. Så kom ud og få skudt din riffel ind og trænet lidt inden sæsonen starter Med venlig hilsen Formand Ronni Nielsen
 
 
 
SOMMERAKTIVITERER 2018
Så er sommeraktiviteterne for 2018 klar, find listen over dem her
 
 
 
 
SEJERØ RUNDEN
Så er der kommet brochurer til Sejerø Runden. Er der nogle som ønsker en stak med til uddeling blandt familie og venner, kan de afhentes i klubhuset, eller send en mail til betinageissler@hotmail.com så smider jeg en stak i jeres postkasser.
 
 
 
PÅSKEMARKED
Husk påskemarkedet i morgen i Sejerø Kulturhus, kl 10:00 til 15:00, masser af boder, salg af kaffe og kage og underholdning fra Sejerø spillemændene.
 
 
 
KAGENS DAG
Husk! Kagens Dag i eftermiddag kl. 14:00 i skolens gymnastiksal. det koster 30 kr. at deltage, og så er kaffe, saft og massevis af kage gratis.Kom og være med til at bedømme hvem der skalvinde for den flottestekage og for den som smager bedst :)
vi glæder os til at se jer.
Hilsen Sejerø Idrætsforening
 
 
Ødysséen
Ødysséen -en rejse i øriget. sådan heder et projekt hvor Sarah og Tine besøger 37 øer i Danmark på jagt efter en god histoerie og nye eventyr. følge med på deres hjemmeside eller facebookside. Første ø de besøger er Sejerø. 
 
 
 
LEDIGE Ø JOBS
Ledig job på Sejerøfærgen som maskinist. Se jobopslaget her.
 
 
 
AKTIVITETSKALENDEREN
Aktivitetskalenderen er opdateret
 
 
 
GUDSTJENESTER
Listen over gudstjenester er opdateret.
 
 
BOOKING TIL FÆRGEN
Der er sat nyt link ind på forsiden, under bookplads online, sådan at man via dette link kommer direkte til siden hvor man kan booke plads til overfarten.
 
 
 
PÅSKEMARKED
Årets påskemarked i Sejerø Kulturhus afholdes i år LANGFREDAG D. 30 MARTS KL. 10:00 TIL 15:00 

Det traditionelle påskemarked i Sejerø Kulturhus med massevis af boder, hvor der sælges alt fra sødt og surt til blødt og varmt. Selvfølgelig også salg af kaffe, kage og sodavand.

Er du interesseret i at have en bod? kontakt Elsebeth eller Betina, enten i brugsen, på facebook eller mail. betinageissler@hotmail.com
 
Følgende boder er allerede klat:

Betina Geissler - diverse tekstiler, påskepynt m.m.

Elsebeth Hasselby - Chokolade og andre lækkerier.

Gert Fredslund - diverse ting drejet i Træ.

Lis Fredslund - Diverse sødt og surt m.m.

Tina Heltborg - ting i glas.

Karin og Oda Frederiksen - Perleting.

Sejerø Beboerforening - diverse ting om Sejerø.

Bente Zeij - Diverse kort, kalendere og meget mere.

Birthe -

Sejerø Højskole - 

 
 
 
KAGENS DAG

Kagens dag er i år Palmsøndag d. 25. marts. og afholdes i skolens gymnastiksal. og det er NU du skal tilmelde dig som kagebager. Det kan du gøre direkte til Betina fra Sejerø I.F. eller via mail til sejeroif@outlook.dk

Er du glad for at spise kage eller for at bage kage? Så er kagens dag noget for dig, enten ved at tilmelde dig som kagebager, vores eneste krav er at din kage kan deles i min 50 stykker, så flest mulige har mulighed for at smage. Eller ved at møde op og smage alle kagerne. Til vinderen af den flotteste kage og den kage der smager bedst, kvittere vi med en flot præmie.

Kagens Dag afholdes i Skolens Gymnastiksal!!!

Entre 30 kr. og derefter er kager og kaffe gratis.

Vil du tilmelde dig som kagebager, så skriv en mail til sejeroif@outlook.dk

 
 
NYT FRA SEJERØ I.F.
I disse dage deler Sejerø Idrætsforening den årlige flyer ud om foreningens aktiviteter. De kommer i alle synlige postkasser på øen og er lige til at hænge op på opslagstavlen. Flyers kan også ses her på siden, på idrætsforeningens egen side.
 
 
 
Sejerøfærgens Cafeteria
Sejerøfærgens Cafeteria har nu fået sin egen side, under fanen "besøg Sejerø" - Færgen, her er også et link til Sejerøfærgens Cafeterias egen facebook side, hvor Tina slå op når hun holder ekstra åbent, eller servere nye og lækre ting.
 
 
 
En ny Havnebistro?
Hjælp os med at afdække behovet for en ny Havnebistro 
ved at svare på vores spørgeskema inden den 8. februar på linket :
 
http://llk.dk/g3hvck
 
Tak for hjælpen
Havnegruppen

 

 

Honning Jordbær dag

Honning - Jordbærdag hos Sejerøbiavl / Bents Bigård.
Lørdag den 23. juni 2018 kl 10.00 til 14.00

Der vil som altid være gratis smagsprøver, og hvis vi er heldige, så
er der musik i gården.
Kom og få en hyggelig dag.
venlig hilsen
Biavleren

 

 

Generalforsamling

Lørdag d. 20.1.2018. kl. 14.00 Afholder Sejerø Idrætsforening generalforsamling i klubhuset Dagsorden ifølge lovene. Vi har 3 bestyrelsmedlemmer der er på valg og ikke ønsker genvalg. Så derfor er det vigtigt at der er nogle nye der kommer ind, så har du nye ideer og arbejdshandskerne sat godt på, så mød frem. Året igennem har vi mange arrangementer der kræver arrangement og gå på mod og samtidig giver hyggeligt samvær. Det er vigtigt at der året igennem er noget at samles om på øen. Forslag til dagsordnen skal være hos formanden senest. 14.1.2018. Bestyrelsen

 

PÅSKEMARKED

FREDAG D. 30 MARTS 2018
Årets Påskemarked bliver i 2018 afholdt lang fredag d. 30 marts fra kl. 10:00 til 15:00.
Hvis du/I ønsker at have en bod så kontakt Betina eller Elsebeth
betinageissler@hotmail.com / ehasselby@yahoo.dk

Vi glæder os til en masse spændende boder 

 

 

SEJERØ RUNDEN 2018

Husk at tilmeldingen til Sejerø Runden 2018 er i fuld gang. 5 km løb, 5 km gang, 10 km løb og ½ maraton.
en festlig dag for hele familien

Tilmelding via linket 

 

 

GUDSTJENESTER

Listen med gudstjenester er opdateret

 

 

AKTIVITATESKALENDEREN

Aktivitetskalenderen er opdatereet

 

 

SEJERØ RUNDEN 2018

Så er tilmeldingen åben til næste års udgave af Sejerø Runden