Sejerø Idrætsforening

Her på siden vil vi gerne fortælle lidt om os selv, og hvad vi laver i foreningen.

Så er det tid til fornyelse af medlemsskab til Sejerø Idrætsforening. ja vi er lidt "sløve" i år, for vi skriver jo allerede februar! vores nyhedsbrev er også på vej til jeres postkasser inden længe. 
Aktivt medlemsskab (fodbold/badminton på skolen) koster 100 kr. om året
Hus-aktiv (Zumba/billard) koster 200 kr. om året.
passivt medlemsskab (støt foreningen) koster 50 kr. om året. Hvis du/I støtter Sejerø Idrætsforening er i med til at holde en forening og en masse aktiviteter i gang på Sejerø bl.a. Sommerfest, Kagens dag, fastelavn og meget mere. plus alt det kedelige som elregning, vandregning og forsikringer via DGI til vores medlemmer.
Der kan indbetales til Sejerø idrætsforeningen via Mobil pay nr, 49077. eller til en af forenings medlemmer (evt. mig:) ) eller til Bankospil i aften kl 19:30 i idrætshuset. vi håber vi ses 

 

I disse dage deler vi vores nyheds flyers ud til alle synlige postkasser på Sejerø, så ud og kigge i postkassen! og så op på køleskab eller opslagstavle med den, så du/I ikke glemmer et af vores spændende arrangementer i løbet af året.

Du/I kan også læse den her:

 

 

 

Frivillige hjælpere:

Vi er meget interesserede i flere frivillige hjælpere til sommerfesten. Vi skal bl.a. have hjælp til ølteltet, pølsevognen, tombola, tømme skraldspande, slå telte op det par dage før, og tage dem ned dagen efter. Det er er meget stort arbejde at stable en sommerfest på benene og vi har hårdt brug for flere hænder hvis vi skal fortsætte!!! Er der nogle der har nogle gode ideer til underholdning både for børn og voksne høre vi meget gerne fra jer!!! Skriv en mail til sejeroif@outlook.dk eller kontakt formand Brian Freese.

 

Idrætsforeningens Bestyrelse:

Brian Freese

Lone Nielsen

Vivi 

Torben

Dennis Pedersen

Karsten Rasmussen